41ZERO42 een uniek assortiment tegels

41zero42 is een uniek tegelmerk ontworpen door verschillende designers. Ze hebben verschillende series met uitgesproken en bijzondere en unieke tegels. Er zijn vele kleuren en mogelijkheden. De ontwerpers van de tegels komen niet perse uit de tegelbranche maar zijn ontwerpers uit verschillende branches. Doordat de ontwerpers niet uit de tegelbranche komen krijg je interessante en leuke creaties die je niet verwacht.

De tegels lopen uit van een uitgesproken marmer tot een zacht roze hand formaat tegel. Door deze uiteenlopende keuze aan ontwerpen zit er bijna altijd wel wat voor je tussen. Hieronder laten we je een aantal van onze favorieten zien.

41zero42 spectre

Spectre:

De serie spectre is een bijzondere tegel door het hologram effect tussen de effen tegels door. Ze zijn los van elkaar te bestellen of als mix in een doos. leuk als accentje in een badkamer of als keukentegel boven je werkblad.

Loop:

De serie Loop is een keramische tegel met een houtstructuur. De tegel geeft een warme en chique uitstraling. Zoals je ziet op de foto’s is het gecombineerd met een gouden tegeltje uit dezelfde serie.

41zero42 loop
41zero42 paper41

Paper41

De paper41 is een serie met verschillende dessins. Een zeer uitgesproken ontwerp. Toe te passen in bijvoorbeeld een toiletje, badkamer of als eye catcher in je woonkamer. De tegels zijn in een doorlopend patroon te leggen.

Pulp:

Deze uitgesproken marmers zijn er in verschillende kleuren en formaten. Ze zijn er mat, glans en superglans. Leuk om een statement mee te maken of gewoon als woonvloer.

41zero42 pulp

Wil je nou meer van dit soort mooie tegels zien kijk dan eens in onze categorie TEGELS. Bestellen kan ook altijd HIER.