41ZERO42 Spectre

Van elke hoek een ander beeld!

41ZERO42 Spectre is een unieke serie tegels. De serie is zo uniek door een speciaal hologram effect wat er is toegepast tussen de tegels door. De serie is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren Milk, Sky, Cream en Rose. Het formaat van de tegels zijn 5×25 en in de mix zitten 3 verschillende afwerkingen, Glans, Mat en de Hologram variant.

De verkrijgbare kleuren:
Spectre Cream
Spectre Milk
Spectre Rose
Spectre Sky

Deze tegels zijn zowel los te bestellen als in de mix variant. Wanneer je kiest voor de mix variant krijg je de glans, mat en hologram variant in een doos. Alleen de hologram is niet los te bestellen, deze is alleen in de mix te verkrijgen.

De tegels zijn leuk toe te passen in de Badkamer, Toiletje of te gebruiken als keukentegel boven je werkblad. Door deze tegel te gebruiken heb je een echte unieke eyecatcher in je ruimte. De geadviseerde voegkleur voor deze tegels zijn allemaal een witte voeg, op deze manier springt de tegel het er meeste uit, en dat is natuurlijk wat je wilt.

Wil je nou meer weten van dit unieke merkje weten, lees dan eens ons andere artikel wat we hier over geschreven hebben. De tegels bestellen kan ook altijd, dit kan via Landelijke Tegels. Ceramic Visions is onderdeel van Tegelhuys Ommen.