Brondby kranen

Blue Label is een leverancier met een mooi en volledig assortiment in bijvoorbeeld kranen. Een onderdeel van dit assortiment is Brondby. Dit is een eigen merk Kranen met een ruime keuze aan opties. De Brondby kranen zijn leverbaar in 6 kleuren en de bijbehorende accessoires. Van wastafelkraan tot volledige doucheset. In dit artikel nemen we je mee in de verschillende mogelijkheden.

“Deens design met een twist”

Bleu label gaat met dit assortiment terug naar het land van oorkomst Denemarken. De Denen staan bekend om hun duurzame materialen, strakke designs en bovenal functionele ontwerpen. De Brondby serie is leverbaar in 6 verschillende kleuren: chroom, geborsteld nikkel, mat zwart, geborsteld koper, gun metal en geborsteld goud. Door dit ruime assortiment aan kleuren zit er altijd wel een gepaste kleur tussen voor jou badkamer.

Beschikbare kleuren:
Chroom
Geborsteld nikkel
Mat zwart
Geborsteld koper
Gunmetal
Geborsteld goud
Wastafelkranen:

Van doucheset tot fonteinkraan naar design sifon, Brondy heeft het allemaal. Brondby heeft verschillende modellen kranen, inbouw/opbouw, boog kranen of een laag model, ook is er model kraan voor wastafels dit is de High-Rise. Al deze kranen zijn in de 6 trendkleuren te verkrijgen.

Wastafelkraan laag model
Wastafelkraan High-Rise
Wastafelkraan C-Uitloop
Wastafelkraan Inbouw
Overige kranen:

Naast de wastafelkranen hebben ze natuurlijk ook nog diverse andere type kranen. Denk hierbij aan een doucheset inbouw/opbouw, glijstangset, bad-thermostaat en een vrijstaande badkraan. Daarnaast zijn alle kranen op elkaar afgestemd, dus deze zijn mooi te combineren in de ruimte. Bij deze kranen heb je weer het voordeel dat ze in alle 6 trendkleuren te verkrijgen zijn.

Doucheset opbouw
Glijstangset
Doucheset inbouw
Bad-Thermostaat
Vrijstaande badkraan
Accessoires en toebehoren:

Naast douchesets en kranen is er ook een assortiment met accessoires en toebehoren, denk hierbij aan een gekleurde sifon of een handdoekhaakje die macht met je wastafelkraan. Door dit complete assortiment kun je zelfs de details in je badkamer netjes afwerken.

sifon
Sifon
afvoerplug
Afvoerplug
hoekstopkraan
Hoekstopkraan
handdoekhouder
Handdoekhouder 45/60cm
Vida Accessoire set
Vida toiletset (ook los te verkrijgen)

Het Brondby assortiment is volledig, betaalbaar en heeft een zeer goede kwaliteit. Het is dus een echte aanwinst voor je badkamer. De bovenstaande afbeeldingen zijn allemaal in Gunmetal gepresenteerd. Dit is een warme en stoere kleur, wil je nou meer lezen over gekleurde kranen?? Bekijk dan ons artikel ” Verschillende gekleurde kranen.” Ben je nou opzoek naar nog meer badkamer inspiratie?? dan kun je altijd een kijkje nemen op een van onze socialmedia kanalen, die vind je HIER.

De volledige catalogus van Blue Label vind je HIER.