Crea-la een echte eyecatcher

Uniek assortiment tegels. (crea-la)

crea-la

Wil jij nou een echte eyecatcher of iets unieks in je badkamer, slaapkamer, of toilet. Bekijk dan eens de Crea-la serie, en we verklappen alvast een ding. WIJ ZIJN FAN!!

Sinds kort werken wij namelijk samen met een leverancier die een uniek assortiment tegels produceren. De tegels hebben een formaat van 60×120 cm en zijn een echte eyecatcher aan de wand. Dit is leuk te plaatsen op een wandje achter het meubel of bijvoorbeeld in een douchehoek. Op ons Instagram account is deze serie al te bewonderen geweest in een van onze ontwerpen.

De tegel lijkt net behang waardoor het een sfeervolle uitstraling heeft en het is in verschillende patronen te verkrijgen wel geteld 8. Per dessin tegel geeft het een andere uitstraling dus voor ieder wat wils. De ene tegel is een heel strak design en de andere heeft weer invloeden van de Barok tijdsperiode. Het leuke aan deze serie is het mix & match concept wat ze hebben toegepast. Dit houd in dat je de ‘decortegel’ kunt combineren met bijvoorbeeld een strakke en iets rustigere tegel. Dit zorgt ervoor dat de ‘decortegel’ er nog meet uitspringt maar dat het geen poppenkast word van verschillende materialen.

In de bijpassende tegelseries die er bij worden geleverd heb je een zeer ruime keuze en kun je de ruimte dus echt naar je eigen smaak brengen. Een van de series die ze hebben is een hele mooie marmerlook tegel met 4 verschillende dessins, daarnaast leveren ze nog een natuursteenlook serie met wederom 4 verschillende kleuren en de laatste serie is een wat meer rustige betonlook in 6 verschillende kleuren die past bij de kleuren in de ‘decortegel’. Op deze manier zijn er dus genoeg verschillende keuzes te maken en vind je altijd een tegel die bij jou past.

Als je nou echt iets unieks wilt is dit zeker een serie waar je gelukkig van word.

Word jij nou net zo blij van deze serie als wij?? Kom dan zeker eens kijken bij ons in de showroom om het zelf te ervaren en laat je adviseren door een van onze adviseurs!! Lees HIER alles over de Week van Crea-La.

Bekijk hier een video met de mogelijkheden!!

2 reacties

  1. […] We hebben jullie afgelopen week meegenomen in de week van Crea-la. Elke dag hebben we jullie een nieuw totaal beeld laten zien waar we tegels van Crea-la hebben laten zien. Weet je nou niet wat Crea-La is bekijk dan eens ons artikel wat we hierover hebben geschreven “Crea-La een echte eyecatcher”. […]

Geef een reactie