Douche accessoires van Novellini

Planchet en externe handdoekhouder

Er komen steeds meer handige accessoires op de markt om het leven in de badkamer makkelijker te maken de douche accessoires van Novellini zijn hier een onderdeel van. Novellini is een merk wat hier veel mee bezig is, ze hebben dan ook een ruim assortiment in badkamer accessoires. Van toiletrolhouder tot handdoek houder incl. planchet. Door dit brede assortiment accessoires is er altijd wel een oplossing die toe te passen is in je eigen badkamer.

De accessoires zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Mat wit, Mat chroom en mat zwart. Doordat al deze accessoires in dezelfde kleur en stijl te verkrijgen zijn heb je het voordeel dat alle accessoires met elkaar te combineren zijn.

De verkrijgbare kleuren:

Mat chroom
Mat Wit
Mat Zwart

De verschillende accessoires:

Planchet en externe haak/handdoekhouder:

Kun je nou nergens je handdoek of zeeppompje kwijt in je douche? Dan kan dit een hele goede oplossing zijn. Deze accessoire kun je bevestigen aan een douchewand, doormiddel van deze bevestiging hoef je dus niet te boren in je muren en je hebt meteen een plek in je douche waar je je zeepjes kwijt kan ideaal dus, ook heeft deze accessoire het bijkomend voordeel dat je aan de buitenkant van je douchewand meteen je badjas of handdoek kwijt kan.

De planchetten met haak/handdoek zijn er in verschillende maten te verkrijgen zoals hier naast te zien is. Ook zijn ze allemaal in de 3 verschillende kleuren leverbaar.

Toiletrolhouders:

Voor het toilet zijn er ook verschillende mogelijkheden, je hebt losse toiletrolhouders maar er zijn ook oplossingen waar de borstel en een handdoekrek zijn gecombineerd. Dit heeft als voordeel dat je niet 3 losse elementen hebt in je ruimte.

Het voordeel van deze staande elementen is dat je hiervoor dus niet in de wand hoeft te boren.

Ben je nou geïnteresseerd in een van deze producten? Neem dan eens contact met ons op, dit kan via Tegelhuys Ommen. Ook hebben wij nog veel meer artikelen over mooie producten die lees je HIER. Wil je nou meer weten over wie wij zijn? kijk dan HIER.