Forzalaqua: Natuursteen wasbakken

To endure the power of water

Forzalaqua

Forzalaqua geeft het ultieme Italiaanse Dolce vita gevoel bij je thuis. ze hebben een bijzondere lijn van badkamer en sanitair producten. De meubels bestaan uit massief houten onderkasten en echte natuursteen wasbakken. Er is een breed assortiment aan wastafels en zelfs douchebakken.

Tot in uiterste perfectie worden de materialen uitgezocht in de steengroeven van verre exotische landen. De grootste inspiratiebron van deze leverancier is volgens hen zelf de Italiaanse schoonheid, klasse en stijl die dit land kent.

Waskom met natuursteen topblad.

Het assortiment van Forzalaqua kent een aantal producten. Dit zijn vooral wastafels. Bij een wastafel is er de keuze uit een wasbak of een waskom, bij een waskom is er ook de mogelijkheid om het topblad van de onderkast in dezelfde natuursteen soort te maken als de waskom. Daarnaast zijn er ook fonteintjes en douchebakken te verkrijgen, wil je nou het volledige assortiment van Forzalaqua bekijken? kijk dan eens op hun site.

Er is keuze uit 5 verschillende soorten natuursteen, elke kleur heeft zijn eigen uitstraling en verhaal. Forzalaqua selecteert zijn eigen materialen hierdoor bewaken zij hun kwaliteit en leveren ze altijd topwerk. Natuursteenbewerkers Maken van de massieve blokken mooie elegante bakken. Het volledige proces word dus met de hand gedaan.

verschillende materialen natuursteen:
Forzalaqua carrara
Carrara
Marmer gezoet
Graniet gebrand
Graniet gezoet
Travertin gezoet

Naast de wasbak is de onderkast natuurlijk ook van belang deze is verkrijgbaar in 8 verschillende houtkleuren en 2 types onderkasten, op deze manier is er altijd wel een kleur die past in jou badkamer.

kleuren forzalaqua
De verschillende houtkleuren die ze leveren.

Forzalaqua heeft veel te bieden, perfect toe te passen in een badkamer waar standaard niet de norm is!! Wil je deze wasbakken nou eens in het echt bewonderen kom dan eens langs in onze showroom bij Tegelhuys Ommen, we hebben verschillende wasbakken hangen en we helpen jullie graag verder om van jullie badkamer een droombadkamer te maken!! Naast forzalaqua zijn er natuurlijk nog veeeeel meer badmeubel merken, Lees hier een artikel over een ander merk (Dansani Calidris).

inspiratie forzalaqua
Een greep uit artikelen van Forzalaqua.

Geef een reactie