Het echte wellness gevoel in je eigen badkamer.

Hoe creëer je nou het echte wellness gevoel in je eigen badkamer. Dit is een vraag waar veel mensen een antwoord op zoeken. Dit is eigenlijk ook een hele logische vraag, want wie wil nou geen wellness gevoel in zijn eigen badkamer. Een wellness gevoel kun je op verschillende manieren creëren in je eigen badkamer. Dit kan op budget manier of een waar je een verbouwing voor nodig hebt.

Sunshower

Met een Sunshower in je badkamer creëer je gemakkelijk een echt wellness gevoel in je eigen badkamer. Naast dat een Sunshower op zichzelf een fijne ervaring is om voor te staan geeft het ook veel lichamelijke voordelen, denk hierbij aan verminderde rugklachten, verbeterde bloedsomloop en een sneller herstel voor sporters.

Bij de Sunshower heb je keuze uit verschillende mogelijkheden. Ten eerste heb je de keuze uit een opbouw of inbouw model, Welk model geschikt is voor jou badkamer hangt af van de indeling en wensen in de badkamer, laat je hierin vooral adviseren door een verkoper. Daarnaast heb je ook de keuze uit 2 soorten modellen, een met alleen infrarood functie of eentje inclusief de UV-functie. Wil je nou alles weten over dit product kijk dan eens ons andere artikel wat we hier over geschreven hebben.

Douche-WC

De Douche-WC is ook een mooi product om te overwegen als je een nieuwe badkamer gaat aanschaffen. Wat is een Douche-WC eigenlijk?

Een Douche-WC is een toilet wat je na het toilet bezoek van onderen reinigt, in eerste instantie klinkt dit misschien vreemd. Maar na een aantal keer gebruiken wil je niet meer zonder, je bent en voelt je veel schoner en het heeft ook nog een aantal prettige wellness functies. Dit hangt natuurlijk af van het model/merk dat je kiest. Wij maken meestal gebruik van de Rapotec – Rapowash. Dit is een betaalbaar model met tal van prettige functies, denk hierbij aan een verwarmde zitting en een föhn die droogt na gebruik. Hierover hebben we natuurlijk ook een artikel geschreven, deze is hier te lezen.

Sfeer in je ruimte

Een wellness gevoel is ook een stukje sfeer, sfeer kun je op verschillende manieren creëren. Dit kan doormiddel van materialen, accessoires of misschien wel met behulp van verlichting. Hiervoor heb je niet eens zoveel budget nodig, een aantal van deze tips kun je zelfs uitvoeren zonder dat er een verbouwing nodig is. Hier hebben we al eens tips over gegeven, lees ze hier.

De regendouche

Een regendouche is een redelijke budget manier om je doucheruimte een upgrade te geven. Een regendouche is er in verschillende modellen, varianten en vele kleuren. Genoeg mogelijkheden dus. De eerste keuze die je moet maken is wil je een opbouw of een inbouwmodel, hiervoor geld weer laat je adviseren door de verkoper, dit doen wij met plezier in onze showroom. Naast de verschillende modellen heb je dus ook de keuze uit verschillende kleuren, elke kleur geeft een andere uitstraling, We hebben jullie al eens wat verteld over de verschillende kleuren kranen.

Natuursteen wasbakken

Een mooi badmeubel kan natuurlijk niet ontbreken in de badkamer, denk hiervoor eens aan een echte natuursteen wasbak. Forzalaqua is een leverancier met een breed en mooi assortiment in natuursteen wasbakken. Naast de keuze aan verschillende materialen voor de wasbakken hebben ze ook een breed aantal keuzes aan materialen voor de onderkasten. Een echte natuursteen wasbak geeft veel sfeer door het luxe materiaal wat er gebruikt wordt, het materiaal voor de wasbakken word zelf in de natuurgebieden gewonnen door de leverancier. Hierdoor heb je altijd een mooi eindresultaat. Bekijk hier ons artikel wat we erover geschreven hebben.

Naast deze tips zijn er natuurlijk nog veel meer dingen waardoor je een wellness gevoel kan creëren in je eigen badkamer, hierover adviseren we je graag. Alle producten die we in dit artikel hebben behandeld zijn allemaal te bewonderen in onze showroom bij Tegelhuys Ommen. Neem dus gerust een kijkje.