Looox Furniture Collection

De badkamer is een verlengstuk van de woonkamer

Looox heeft sinds kort een nieuw assortiment meubels. De Looox Furniture Collection. Waaronder Dekton, Dekton is een materiaal wat we steeds meer terug zien in de woninginrichting. Het materiaal maakt nu ook langzaam zijn intrede in de badkamer. Je ziet het terug in werkbladen, wandbekleding, vloerbekleding of misschien wel als accentje in een nisje. Looox heeft sinds kort een uitbreiding gedaan binnen de Looox Furniture collection. De materialen die ze kunnen leveren zijn nu. Dekton, SileStone en SolidSurface dit alles in combinatie met de bestaande Eiken kleuren.

Dekton:

Dekton is dus een van de materialen die ze gelanceerd hebben, het is een hoogwaardig materiaal geproduceerd van natuurlijke materialen zoals kwarts, porselein en glas. Het is krasbestendig, en bestand tegen water, vuur en vlekken. Doordat dit materiaal gemaakt word van hoogwaardige materialen is het dus zeer geschikt voor de badkamer.

Dekton is leverbaar in 3 verschillende kleuren:

Laurent
Bergen
Kelya

Het materiaal is te gebruiken als topblad op een wastafelmeubel of misschien wel als een plankje in je toiletje. Doordat ze een breed assortiment hebben met Dekton kun je dit dus leuk terug laten komen in verschillende plekken in je ruimte. Dit zorgt voor eenheid en sfeer.

Hiernaast zie je de Drawerbox met Dekton topblad. Drawerbox bestond natuurlijk al maar deze is nu dus leverbaar met een Dektontopblad.

Silestone:

Binnen de Looox Furniture Collection heb je ook het materiaal Silestone. Het materiaal Silestone is vergelijkbaar met Dekton, het word gemaakt van soortgelijke materialen en de eigenschappen zijn identiek.

Silestone is wederom leverbaar in 3 verschillende kleuren.

Calacatta Gold Suede
Corktown Suede
Calacatta Gold Polished

Silestone is verkrijgbaar in verschillende mogelijkheden. Je kunt hem gebruiken als wasbak maar er zijn ook verschillende accesoires verkrijgbaar binnen dit materiaal.

Hiernaast zie je de Woodenfacet gecombineerd met de Silestone wash Basin Free. Dit is een Los hangende wasbak naast je meubel, dit geeft een stoer en warme uitstraling, hij is verkrijgbaar in de drie bovenstaande materialen. Zoals je hiernaast ook ziet is de nis aan de wand in dezelfde kleur als het meubel, dit geeft wederom eenheid en sfeer.

SolidSurface:

Het laatste materiaal wat natuurlijk niet mag ontbreken binnen het nieuwe assortiment is SolidSurface. Het is een onderhoudsarm en super sterk materiaal. Hij is verkrijbaar in verschillende soorten wasbakken. Alle wasbakken van dit materiaal zijn mat wit. Doordat deze wasbakken mat zijn is dit leuk te combineren met bijvoorbeeld een mat wit bad of een mat witte toiletpot.

Looox heeft natuurlijk nog een veel breder assortiment als alleen dit type wasbakken, denk hierbij aan bijvoorbeeld spiegels.