Looox spiegel collectie

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Spiegels zijn een essentieel onderdeel van de badkamer. Looox heeft hier een heel mooi assortiment in. De spiegels van looox zijn er in een aantal vormen en vele formaten. Het mooie hiervan is dat er altijd wat voor jou bijzit. Heb je een speciale wens of eis kun je altijd terecht bij het maatwerk gedeelte van Looox.

Van rond tot vierkant Looox heeft het allemaal. Alle spiegels van Looox worden standaard geleverd met verlichting en verwarming uitgezonderd van de Rectangle en Gold line.

Rectangle:

De Rectangle spiegel van Looox heeft een strak maar toch organische uitstraling door de afgeronde hoeken. Hij is mooi te combineren in een moderne en bovenal stijlvolle badkamer.

Verkrijgbaar in 80×50 en 50×100

Black line oval:

De Black line oval lijn is een mooie elegante spiegel, door het smalle formaat ook leuk naast elkaar te hangen. Met behulp van de verlichting kun je de ruimte nog meer sfeer geven.

Verkrijgbaar in: 40×80, 45×90 en 50×100

De ronde spiegels:

Looox heeft ronde spiegels in vele mogelijkheden, met rand, zonder rand, een gouden rand of misschien wel een zwarte rand. De Gold Line en de White Line zijn niet met verlichting leverbaar. Ze zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Mocht er nou geen passend formaat voor jou bij zitten bekijk dan eens de maatwerk opties.

CM-Line
White Line
Black Line
Gold Line
Organic Line:

Wil je een keer wat anders als standaard? Bekijk dan eens de organic line, deze heeft een speelse en unieke vorm. Doormiddel van het bijzondere ophangsysteem is hij in elk gewenste positie te hangen, je kunt hem op deze manier bijvoorbeeld onder een schuin dak plaatsen.

Verkrijgbaar in: 60,80,100 en120 cm

M-Line

Naast alle spiegels in bijzondere vormen hebben ze natuurlijk ook de standaard spiegels, hier zijn vele mogelijkheden in, met of zonder indirecte verlichting, een lichtbalk horizontaal of misschien wel 2 verticaal. Ook hier is weer maatwerk mogelijk en de verlichting achter de spiegel kan zelfs in RGB-Kleuren.

accesoires:

Wil je nou je badkamer verder aankleden, daar heeft Looox ook verschillende producten voor. Zoals bijvoorbeeld een wandplankje voor je spiegel, het leuke hiervan is dat je deze in dezelfde kleur kan laten maken als je badmeubel.

Wooden mirror shelf

Wil je nou nog meer weten over spiegels?? bekijk dan eens ons andere artikel dat we hebben geschreven over spiegels. Wil je nou alles zien van looox? bekijk dan eens hun site met nog veel meer inspiratie, Bij Tegelhuys Ommen kun je altijd terecht voor het bekijken en aanschaffen van deze producten.

Geef een reactie