Luxe hoeft niet duur te zijn

Luxe hoeft niet duur te zijn. Dit denken mensen wel vaak. Maar dit is dus helemaal niet zo. Luxe is namelijk een gevoel en geen prijscategorie. Je kunt al een luxe gevoel krijgen door een paar simpele aanpassingen in je badkamer. We leggen je hier uit waarom luxe niet duur hoeft te zijn en hoe je het ultieme luxe gevoel in huis brengt.

Zet planten in je badkamer:

Planten zorgen voor veel sfeer in de ruimte, en het mooie aan planten zijn dat ze er zijn in vele soorten en maten. Let er alleen wel op dat de plant wel geschikt is voor de badkamer, ze moeten kunnen tegen een hoge luchtvochtigheid. wil je nou wel de luxe maar heb je geen groene vingers, kijk dan eens naar een mooie nepplant.

planten in badkamer
ervaar luxe met verlichting in je badkamer

Speel met de verlichting in je ruimte:

Verlichting is vaak een vergeten onderdeel in de badkamer. Wil je nou meer sfeer creëren in je badkamer bekijk dan eens wat je met je verlichting kan doen in de ruimte. Je kunt spelen met de kleur/warmte van het licht of juist met de felheid. Wanneer je in bad gaat bijvoorbeeld kun je het licht wat dimmen zodat je nog meer tot rust komt. Naast de standaard verlichting in de badkamer kun je ook kijken naar de sfeerverlichting. Dit gaat dan om bijvoorbeeld verlichting achter een spiegel of losse spotjes in de ruimte.

Zorg voor sfeervolle accessoires:

Door te kiezen voor mooie accessoires in de badkamer geef je de badkamer meer sfeer en persoonlijkheid en dus ook een luxe gevoel, je kunt hierbij denken aan een mooi beeldje of een vaasje maar dit kunnen ook zeker dingen zijn die behoren in een badkamer, bijvoorbeeld een mooi zeeppompje of een handig haakje met een badjas of handdoek. Ook kunnen kaarsjes veel sfeer brengen in een ruimte. Een voorbeeld van deze accessoires zijn de douche-accessoires van Novellini.

accesoires badkamer
ervaar luxe met een sunshower

Gun jezelf een wellness ervaring:

Wat is er nou beter als helemaal tot rust komen in je eigen badkamer? Doormiddel van een sunshower te plaatsen in je doucheruimte ervaar je het echte gevoel van wellness, het is dan wel even een investering maar je zult er vele jaren plezier van hebben. Naast dat het gewoon een fijne ervaring is om ervoor te staan heeft het ook nog vele lichamelijke voordelen. Wil je hier nou alles over weten bekijk dan ons artikel wat we er over geschreven hebben. Deze lees je hier.

Een schoonmaakdoekje doet wonderen:

Het schoonmaken van de badkamer kan al een groot verschil maken voor je gevoel van de ruimte. Mocht de badkamer al iets verouderd zijn en krijg je de voegen en kitranden niet meer schoon, overweeg dan eens om deze te vervangen, dit hoeft helemaal niet duur te zijn maar geeft je toch een fijner gevoel als je de ruimte binnenkomt. En zeg nou zelf, je voelt je toch ook schoner in een schone ruimte.

schoonmaken badkamer

Wil je nou meer van onze artikelen lezen? We hebben namelijk ook een artikel geschreven over het wellness gevoel creëren in je eigen badkamer, deze lees je hier. Wij zijn ook te volgen op verschillende social media kanalen, we zouden het leuk vinden als jullie daar ook een kijkje namen. Wil je nou eens onze producten ervaren? Neem dan eens een kijkje in onze showroom.

Geef een reactie