Spiegels

In iedere badkamer vind je ze, de spiegel

en zoals op zoveel punten heb je legio mogelijkheden bij de keuze in spiegels.

De eerste vraag welke voorbij komt is natuurlijk; ‘wil ik een spiegel of een spiegelkast’? Veel mensen hebben een bepaalde afkeer van een spiegelkast omdat het hen herinnert aan die verschrikkelijke plastic dingen waarbij je de lades altijd moeilijk open of dicht kreeg. Tegenwoordig zijn spiegelkasten héle mooie toepassingen om op een beperkte ruimte erg veel ‘prullaria’ kwijt te kunnen.

Maar ook bij een ‘gewone’ spiegel heb je legio mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan diverse soorten verlichting, spiegelverwarming, sensor waarmee je hem aan en uit kunt doen. Maar ook een lichtregeling behoort tot de mogelijkheden.

Met de lichtregeling heeft je spiegel een traploze dimmer en kleurtemperatuur regeling van het licht. Op deze manier kan je voor iedere omstandigheid zelf de kleur van de spiegelverlichting bepalen. Wanneer je je aan het scheren of opmaken bent heb je goed licht nodig maar wanneer je lekker ontspannen in bad licht kan dat licht juist wel eens te vel of te kil zijn. Met de lichtregeling in de spiegel is dit geen enkel probleem.

Zoals gezegd zijn er spiegels met lampjes er bovenop maar er zijn ook spiegel met geïntegreerde verlichting. Ook daarin zijn er weer keuzes. Alleen een lichtbalk bovenaan, of boven en onder of alleen links en rechts.

Maatwerk Spiegels

Naast de standaard spiegel is er ook een ruime keuze in maatwerk spiegels. Zowel op het gebied van het formaat als de ‘gadgets’ heb je enorme keuze. Wil je een klokje in de spiegel of een sensor om je lamp aan te doen? Of misschien een vergroot spiegel verwerkt in het spiegelvlak? Vrijwel alles kan. Dit zelfde geldt voor spiegelkasten.

Probleemoplossers

Beslagen Spiegel

Een veel voorkomend probleem is een beslagen spiegel. Hiervoor is een simpele oplossing, de spiegel verwarming. Deze is bij vrijwel iedere spiegel toepasbaar. Bij een spiegelkast is dit helaas niet mogelijk.

Spiegel bij een schuin dak

Een schuin dak in de badkamer zorgt vaak voor een probleem bij de spiegel. Dansani heeft een Solo spiegel ontwikkeld welke op ieder gewenste positie geplaatst kan worden. Door de unieke vorm is dit dé uitkomst bij een schuine wand!

Wil je alle mogelijkheden van mooie spiegels bekijken? Kom dan gerust langs bij Tegelhuys Ommen. Sinds kort heeft Looox een nieuw assortiment spiegels, je leest er HIER alles over.