Week van Crea-la

We hebben jullie afgelopen week meegenomen in de week van Crea-la. Elke dag hebben we jullie een nieuw totaal beeld laten zien waar we tegels van Crea-la hebben laten zien. Weet je nou niet wat Crea-La is bekijk dan eens ons artikel wat we hierover hebben geschreven “Crea-La een echte eyecatcher”.

Dag 1:

Op dag 1 hebben we jullie een post laten zien met alle soorten Crea-la tegels die er zijn. Er zijn maar liefst 8 verschillende soorten tegels.

Wat is Crea-la
Moodboard crea-la tropicalia

Dag 2:

In dit moodboard laten we jullie de tropicala tegel zien, doordat er een klein gouden detail in de tegel ziet valt dit mooi te combineren met gouden kranen. Het geeft een mooi en compleet geheel.

Dag 3:

Van moodboard naar Productkaart. Hier zie je verschillende producten bij elkaar gezet. Het geeft op deze manier een mooi totaal beeld van de gehele sfeer die je wilt doorvoeren in een ruimte.

productkaart Crea-la

Dag 4:

Ontwerp Crea-la

Hier zie je het uitgewerkte moodboard en productkaart. De tropicala tegel is gecombineerd volgens het Mix&Match concept. De algemene wand en vloer tegel is de VIS AG, het is een rustige grijs/zandkleurige tegel met een lichte natuursteen look. In de nis en op het inbouwresservoir is de VIS VM toegepast, dit is een groene betonlook tegel die mooi kleurt bij de tropicala Crea-La tegel.

Moodboard tropicalia crea-la
Hier zie je de gekozen tegels bij elkaar.

Dag 5:

Hier zie je sfeerbeelden van alle 8 mogelijkheden die je hebt in de Crea-La serie.

Dag 6:

In dit ontwerp laten we je een andere tegel zien als de tropicala, dit is namelijk de fioremio tegel. Het is hier gecombineerd met een koperen kraan omdat dit mooi kleurt bij roze kleur van de bloemen. Naast de vloertegel is ook de wandtegel weer gecombineerd volgens het Mix&Match concept dit is namelijk de GEA S. op de vloer hebben we gekozen voor een donkere maar rustige betonlook. Op deze manier leg je de nadruk op de Crea-La tegel.

Dag 7:

Hier zie je een mooi filmpje waar we verschillende materialen combineren met de Fioremio serie. Deze tegel hebben jullie al eens vaker voorbij zien komen op onze socials. We hebben hem hier gecombineerd met de VIS AG tegel die behoort tot het Mix&Match concept. naast de Crea-La serie hebben we ook nog gebruik gemaakt van een donkere betonlook tegel die je bijvoorbeeld op de vloer kunt plaatsen. In onze ogen een mooi geheel.

Wil je nou nog meer zien van Crea-La bekijk dan eens ons andere artikel wat we hier over hebben geschreven. Wil je nou eens deze serie in het echt bewonderen kom dan eens langs in onze showroom bij Tegelhuys Ommen. We hebben hier nog veel meer moois om te laten zien.

Geef een reactie