De nieuwe Sunshower Round

De nieuwe generatie sunshower

Wat is de Sunshower Round?

Sunshower heeft sinds kort een nieuwe serie uitgebracht, dit is namelijk de Sunshower Round. De Sunhower Round heeft een aantal voordelen ten op zichtte van de al bestaande modellen Sunshower. De Sunshower Round heeft ook een nieuw uiterlijk gekregen. Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze sunshower Round afgeronde hoeken in plaats van de rechte hoeken van de al bestaande Sunshower. We vertellen jullie er graag meer over.

Het grootste voordeel van de nieuwe variant Sunshower is dan toch wel het installatie gemak dat deze variant met zich mee brengt. Hier heb je als klant natuurlijk lang niet altijd last van maar het is zeker een groot voordeel. Naast de voordelen van de installatie zijn er ook zeker voordelen bij het uitzoeken van de sunshower. Waar je bij de vorige generatie rekening moest houden met afzuigkanalen en aanvoerkanalen. Hoeft dit niet meer bij de nieuwe generatie Sunshower Round, ook is het nu gemakkelijker om een keuze te maken tussen de verschillende modellen.

De 3 vragen die je jezelf moet stellen bij het kiezen van een sunshower zijn:
  1. Wil je een inbouw, opbouw of een hoekmodel?
  2. wil je gebruikmaken van alleen de infrarood functie of van de infrarood functie gecombineerd met de UV-functie?
  3. De laatste vraag die je jezelf moet stellen is welk formaat wil je, de S, M, of L

Doordat er nu veel meer keuze is aan verschillende modellen zit er altijd een gepast model tussen voor jou badkamer. Wil je nou passend advies over welk model het beste bij je past? Neem dan eens een kijkje op de site van Sunshower, hier hebben ze een vragenlijst zodat u een duidelijk beeld krijgt welk model het beste bij u past. We helpen u natuurlijk ook met alle plezier in onze showroom. Je kunt hier de verschillende modellen ervaren en bekijken, en we geven natuurlijk passend advies bij jullie wensen.

In welke kleuren zijn de Sunshowers leverbaar:

Ook is het uiterlijk van de Sunshower natuurlijk van belang, met deze nieuwe generatie Sunshower Round hebben ze ook een nieuwe kleur gelanceerd, dit is namelijk de kleur sand. Naast deze nieuwe kleur zullen de 3 bestaande kleuren natuurlijk ook nog gewoon leverbaar zijn. Dit zijn de kleuren Black, Organic Grey en de kleur White.

De verkrijgbare kleuren.
Wat zijn nou de voordelen van een Sunshower?

De voordelen van een Sunshower hangt af van het type dat je kiest. Zoals we eerder al benoemd hebben heb je dus de infrarood functie en de UV-functie. Alle voordelen van de Sunshower lees je in DIT artikel. Alle informatie over deze generatie Sunshower lees je HIER.

Geef een reactie