Wie zijn wij?

Wie zijn wij nou eigenlijk? CeramicVisions is onderdeel van Tegelhuys Ommen. Op onze site en social media willen we jullie inspireren en informeren op het gebied van luxe badkamers. Dit doen wij doormiddel van bijvoorbeeld blogposts en mooie ontwerpen, die we met jullie delen.

CeramicVisions is ontstaan doordat wij blij worden van het ontwerpen van mooie badkamers. Dit willen we graag met jullie delen. We laten jullie unieke en mooie ontwerpen zien doormiddel van moodboards, product kaarten, afbeeldingen en 3D tekeningen. Het is de bedoeling om jullie te inspireren en informeren.

Onze nieuwste inspiratie berichten:

Luxe hoeft helemaal niet duur te zijn!! Vaak word er gedacht dat luxe duur is maar dat is dus helemaal niet zo. Hier hebben we al eens een artikel over geschreven, bekijk hem HIER.

 

Mocht je nou meer van ons willen zien? kijk dan eens op een van onze andere websites: Landelijke Tegels, Voor klein formaat tegels leuk voor in de keuken of douchehoek. Tegelhuys Ommen, Alles op het gebied van Tegels en Sanitair. Bekijk HIER al onze paginas!!