Imola Azuma

Beton op zijn mooist

De Azuma serie van Imola is een prachtige betonlook tegel in veel verschillende maten en kleuren. De Imola Azuma is dan ook een zeer volledige serie. Deze betonlook is verkrijgbaar in 5 kleuren en 9 verschillende formaten van groot formaat tot klein formaat tegels. Doordat de Imola Azuma serie zo goed werd ontvangen hebben ze deze serie uitgebreid met de Azuma Up serie, deze serie telt nog eens 5 kleuren. De standaard serie bestaat uit vooral grijstinten en de Azuma Up heeft een uitbreiding gemaakt naar de zandtinten.

Verkrijgbare kleuren:

Standaard kleuren:
CG
AG
G
DG
N

Zie hier boven de 5 standaard kleuren van Azuma. Zoals je; ziet zijn het 5 kleuren die mooi op elkaar aansluiten. Op deze manier kun je de tegels combineren, bijvoorbeeld de CG op de vloer gecombineerd met de G op de wanden. Op deze manier krijg je veel eenheid in je ruimte. De kleuren passen goed bij elkaar en de tekening van de tegel is ook nog eens op elkaar afgestemd.

Azuma up:
W
AV
S
NO
TP
Mozaïek AG

Naast de kleuren uit de standaard serie heb je natuurlijk ook nog de kleuren uit de Azuma Up uitbreiding. Dit zijn ook weer 5 mooie kleuren, die wederom goed op elkaar zijn afgestemd. Door gebruik te maken van deze zandkleurige tegels krijg je alweer een hele andere sfeer en feeling in de ruimte. De Imola Azuma is dus een zeer uitgebreide serie met 10 prachtige kleuren, met als groot voordeel de veel verkrijgbare formaten.

verkrijgbare formaten:

De serie Imola Azuma is verkrijgbaar in 8 verschillende formaten: 45×45, 30×60, 60×60, 45×90, 90×90, 60×120, 120×120 daarnaast is deze serie ook verkrijgbaar in slabs van 120×260. Mocht je dit nou te groot vinden is er ook altijd nog een mogelijkheid voor een mozaïek matje van 30×30

Imola Azuma Up TP
Imola Azuma DG
Imola Azuma AG

De Imola Azuma serie is te bewonderen bij ons in de showroom, U bent van harte welkom. Wilt u nou nog veel meer leren en lezen over tegels bekijk dan eens onze categorie TEGELS. Eens kijken naar de verschillende soorten tegels kijk dan eens hier. Imola heeft nog veel meer moois, bekijk ook eens hun marmer serie