Living colours: Uniek vanaf de eerste aanraking!

Living colours

Hotbath Living colour

De living colours van Hotbath zijn uniek vanaf de eerste aanraking, dit komt door het patina effect dat is toegepast op de kraan. Het patina effect ontstaat doormiddel van de afwerking die de kraan heeft. De kraan is afgewerkt zonder oppervlakte bescherming. Hierdoor ontstaat er een speels effect op de kraan.

Doormiddel van oxidatie veranderd de kleur van de kraan. Het ene plekje krijgt een lichtere tint en het andere plekje juist een donkerder plekje. De kleur veranderd doormiddel van aanrakingen en blootstellingen aan bijvoorbeeld lucht en vocht. Iedere aanraking zorgt dus voor een verandering aan de kraan. Het geeft een uniek en onvoorspelbaar effect. Het valt toe te passen in de badkamer maar het kan ook zeker mooi zijn als keukenkraan.

De Living colours zijn te verkrijgen in 5 verschillende kleuren. Bij elke kleur past een andere woonstijl en krijg je een ander geheel.

Kleuren living colours
Alle verkrijgbare Living Colours kleuren van Hotbath.

Het onderhoud van de kraan werkt anders als bij de ‘normale’ type kranen. Doordat er geen Coating op de kraan zit is de kraan gevoeliger voor bijtende middelen, Hotbath adviseert dan ook om de kraan niet schoon te maken met agressieve schoonmaakmiddelen wil je nou uitgebreid schoonmaak advies over dit type kraan. Neem dan even een kijkje op de website van Hotbath.

Door de ruime keuze aan kranen bij Hotbath Zit er altijd wel iets tussen voor jou!! Kom eens bij ons in de showroom om deze mooie kranen te bewonderen. Wil je nou meer lezen over kranen en kleuren kranen neem dan eens een kijkje bij ons andere artikel.

Eén reactie

Geef een reactie