Provenza Eureka

De Eureka, een tegel met persoonlijkheid

De Provenza Eureka is een mooie natuursteen look tegelserie. Hij is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en 5 verschillende formaten. Het is een hele warme en sfeervolle tegel. Te gebruiken in zowel de badkamer of als een woonvloer.

De tegel is gebaseerd op echt kalksteen. Doordat de tegel te verkrijgen is in 4 verschillende kleuren is hij mooi te combineren met vele materialen en andere kleuren. Het zijn grotendeels erg warme kleuren, op deze manier geef je snel warmte en sfeer aan je ruimte.

Bianco
Sabbia
Griggio
Mokka

De Provenza Eureka tegel is verkrijgbaar in 5 verschillende formaten: 60×120, 80×80, 60×60, 30×60 en in 30×30. Naast deze standaard tegel zijn er ook nog een aantal decortjes te verkrijgen die in dezelfde kleurstellingen geproduceerd zijn.

De verschillende verkrijgbare decortjes:

Door de vele mogelijkheden van deze tegel kun je dus alle kanten op. Door gebruik te maken van de decortjes kun je, badkamer rustig houden maar voorkomen dat hij juist niet saai word. Naast dat de “standaard” tegel al totaal niet saai is kun je hem nog spannender maken door hem te combineren met bijvoorbeeld de hexagon die er bij te bestellen is. Hierdoor creëer je een speelsheid en eenheid in je ruimte.

Bent u nou geïntreseerd in deze prachtige tegel? kom dan eens kijken in onze showroom!!

Eureka Mokka als woonvloer
Eureka Sabbia decor
Eureka Bianco Decor
Eureka Grigio op wand en vloer

Wil je nou meer weten over tegels, badkamers of wie wij zijn? Bekijk dan eens een van onze andere categorieën en artikelen. Ook kun je altijd een kijkje nemen op een van onze social media pagina’s. Ook hebben we een artikel geschreven over welke type tegels er zijn deze lees je HIER.

Geef een reactie